top of page

Наш перелік робіт з технічного обслуговування котлів: що ми робимо, та як працює технічне обслуговування котлів

Технічне обслуговування котлів

Якщо ви коли-небудь замислювалися, що відбувається під час обслуговування котла, ось вам короткий гайд щодо того, як саме виконують ці роботи фахівці нашої компанії.

Та почнемо з основ: навіщо загалом обслуговувати котли, та що означає термін “технічне обслуговування”?


Що таке обслуговування котлів?
Що таке обслуговування котлів?


Що таке обслуговування котлів?


Обслуговування котла – це процедура, яку має виконувати сертифікований майстер, котрий пройшов відповідне навчання, має досвід та отримав дозвіл на роботу з котлами. Він піклується про те, щоб ваш котел та система опалення працювали максимально правильно та ефективно.

В середньому, на виконання щорічного обслуговування знадобиться приблизно одна година, але це залежить від того, чи все добре з обладнанням, чи є якісь додаткові проблеми. Під час обслуговування котла наші майстри дотримуються певного переліку робіт, щоб переконатися, що все перевірено та працює добре.


Чи потрібно щорічно обслуговувати котел?
Чи потрібно щорічно обслуговувати котел?

Чи потрібно щорічно обслуговувати котел?


Так само як і автомобіль, ваш котел потребує належного догляду та обслуговування, щоб переконатися, що він працює якнайкраще та запобігти раптовому зламу чи виходу з ладу.

Ваше щорічне технічне обслуговування підвищить ефективність, надійність котлів, допоможе уникнути зайвих витрат на ремонт чи заміну, а до того ж ще й знизить ймовірність отруєння чадним газом, а це — дуже важливо для кожного власника подібного обладнання.

Якщо у вас є гарантія на ваш котел, проходити щорічне технічне обслуговування треба обов’язково, щоб гарантія не втратила дійсність та продовжувала захищати вашу техніку.

Один із найкращих способів гарантувати, що ви ніколи не забудете щорічно проводити технічне обслуговування котла, це оформити нашу послугу обслуговування котла. Ми надішлемо вам нагадування, коли термін попереднього обслуговування сплине, а потім — узгодимо візит майстрів з вашим розкладом, щоб прийти в найкращий для вас час та провести усі потрібні роботи вчасно.

За планом обслуговування ви маєте змогу розподіляти вартість послуги на рік замість того, щоб платити одноразову суму під час візиту майстрів — це зручно та вигідно.

Наші майстри подбають, щоб ваша система була ретельно перевірена, щоб на неї можна було покластися, коли вона вам потрібна якнайбільше

Регламентні роботи з проведення ТО котла:
Регламентні роботи з проведення ТО котла:

Регламентні роботи з проведення ТО котла:


1. Чистка котла від пилу;

2. Загальна діагностика;

3. Підкачка води до розширювального бака;

4. Чистка камери згоряння;

5. Чистка фільтрів;

6. Перевірка та настройка газового клапана;

7. Перевірка та настройка роботи котла на підігрів води та опалення.


Коли ваш котел має пройти техобслуговування, зв’яжіться з нами, щоб домовитися про зручний час. Наші майстри приїдуть та проведуть регламентні роботи – та все це без додаткових витрат.


bottom of page