top of page

Знайомство з котлом NAVIEN.


Знайомство з котлом NAVIEN.


Компанія «Kyung Dong NAVIEN» на території України представляє під маркою «NAVIEN» двоконтурний настінний газовий котел з закритою камерою згоряння, який адаптований до українських умов експлуатації.

Котли NAVIEN без проблем працюють в наших умовах, їм не страшний низький тиск газу та води, вони без зусиль справляються з перепадами напруги в мережі. Роботу котлів NAVIEN характеризують тривалий термін експлуатації та економічна витрата газу.

Знайомство з котлом NAVIEN
Знайомство з котлом NAVIEN

Виняткова технологія обігріву – постійна адаптація до умов приміщення завдяки виносному пульту керування котлом який входить у комплект з газовим котлом, та має вбудований датчик температури, дозволяє не тільки економно витрачати газ та скорочувати витрати на опалення, а й постійно автоматично підтримує задану комфортну температуру в опалювальному приміщенні.


Пульт керування NAVIEN
Пульт керування NAVIEN

Котли NAVIEN мають стабільну систему захисту від замерзання.

При падінні температури в приміщенні, в котлі автоматично спрацьовує система захисту від замерзання. Якщо температура опалювальної води опускається нижче 10°С, автоматично запускається циркуляційний насос, забезпечуючи постійну циркуляцію теплоносія в системі опалення. При падінні температури опалювальної води нижче 6°С, автоматично включається пальник та прогріває теплоносій до 21°С.

Котли Navien мають модульовану система подачі повітря.

Вентилятор, встановлений в котлах Navien під камерою згоряння, змінює швидкість обертання за сигналом, що надходить від датчика тиску повітря APS (Air Pressure System). Таким чином, в камеру згоряння котла забезпечується подача повітря в кількості, пропорційний кількості газу, який надійшов. Саме така система роботи котла Navien Deluxe, з встановленням вентилятора під камерою згоряння та використанням датчика APS, дозволяє забезпечити найповніше згоряння газу і звести до мінімуму тепловтрати, пов’язані з видаленням диму.

Вся лінійка котлів NAVIEN має гарантію 5 років.

Безпечна та бездоганна робота котла при частих коливаннях напруги в електромережі.

При коливаннях напруги в електромережі ±30% від 230В, 50Гц, спрацьовує захисний чіп SMPS (Switched-Mode Power Supply) на мікропроцесорі. Котел при цьому працює без збоїв та зупинок, завдяки чому продовжується термін його експлуатації та не виникають поломки. Як впливає відключення електроенергії на котел читайте у нашій статті.

Можливість користуватися гарячою водою можлива при низькому вхідному тиску води в системі водопроводу.

Котел стабільно працює при падінні вхідного тиску води до 0,5 бар, завдяки чому його можна використовувати в житлових приміщеннях зі слабким напором води в системі водопроводу, а також при частих перепадах тиску в системі водопостачання.

Про можливі несправності котла NAVIEN та самостійне їх усунення ви можете прочитати у нашій статті.



bottom of page